СТАНИСЛАВ КЪНЧЕВ „СВОБОДА“ от 22. 05. до 11. 06.

posted in: Uncategorized | 0

самостоятелна изложба живопис

Откриване на 22. 05. /сряда/ от 18.30 ч

 

Станислав Кънчев роден през 1984 г в гр Плевен, израснал е в гр. Червен бряг. Живее и работи в гр. София. Занимава се със съвременна живопис.

Изложби:

12.12.2018 г. галерия Бургас – обща изложба с други автори.

 

Свободата е и въпрос на избор.

 

„Концепцията на тази изложба е да предложи на широката аудитория живопис, представяща символиката на свободата и предизвикателствата, пред които тя е изправена днес.

 

В творбите могат да бъдат открити послания за мечтите и свободата като избор и надежда за живот. Проектът е насочен към всички, които харесват не само съвременна живопис, но и представата им за свободната одухотворена действителност.

 

Морето, земята, цветята като знаци за жизненото ни пространство, което все повече се променя необратимо и нуждата от свобода да го оставим непроменено.“

Станислав Кънчев

Това е първата самостоятелна изложба на един млад художник, който има какво да каже на света със своето модерно творчество. Живописта му е богата на колорит, одухотворена и интересна за младите хора, които се интересуват от такъв тип социална живопис.  Платната са силно емоционално наситени и вълнуват с тематиката си.  Свободата като идеал и състояние на духа в миналото и съвремието на планетата.